BejelentésMatek, fizika, kémia, orosz
Kétféle ember van! Az egyik dolgozni lusta, a másik gondolkozni!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


Linkek

Bemutatkozás

 

Számtan, mértan, fizika
Péter bácsi tanítja!

Ezzel a szöveggel hirdetek immár 25 éve Dél Budán, illetve most már az új lakhelyemen, Érden. Az általános és középiskolások mellett analízist, valszámot, lineáris algebrát, statikát is korrepetálok főiskolásoknak, egyetemistáknak.  Emellett oroszt is tanítok, sőt oroszul korrepetálok matekot, fizikát, kémiát (külföldieknek, kéttannyelvű gimnazistáknak.) A nyelvtudásra orosz középiskolában tettem szert, ott is érettségiztem!
A tanítás során, sok feladat megoldásán keresztül, a megértésre helyezem a hangsúlyt.A magoltatást lehetőség szerint mellőzöm.
Facebook csoportomban (facebook.com/groups/matfizkorep/) középiskolás matek, fizika, kémia feladatokat oldunk meg közösen! A csoportba Téged is szeretettel várlak!:-)))

"Bármilyen is a mester, elérkezik a pillanat, amikor a tanítvány magára hagyatva áll szemben a matematikai problémával. Ha nem bírja rá szellemét, hogy az összefüggéseket megragadja,ha nem termeli ki önmagából a feltevéseket és a sémákat, amelyek mint valami váz illeszkednek a vizsgált problémához, és leleplezik tulajdonképpeni struktúráját, ha végül nem tudja előidézni a döntő megvilágosodást, a szavak csak holt jelek maradnak, melyeket bemagol. Ugyanígy, ha önmagamat vizsgálom, érzem, hogy valaminek a megértése nem egy pedagógiai eljárás gépies eredménye, hanem csakis az akaratomnak tulajdonítható, amellyel figyelmemet összpontosítom, elmém erőfeszítésének, ellenállásomnak a szórakozottsággal és a kapkodással szemben, egyszóval: szellemem teljes igénybevételének, mely radikálisan kiiktat minden külső tényezőt."

(Jean-Paul Sartre: Descartes a szabadságról. Kossuth könyvkiadó 1992., 18. old.)

.
Üzenetküldés
Számtan, mértan, fizika Péter Bácsi tanitja! Ezzel a szöveggel hirdetek immár 15 éve Dél Budán Az általános és középiskolások mellett analízist, valszámot, lineáris algebrát, statikát is korrepetálok főiskolásoknak, egyetemistáknak.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Halász [ 2015-08-02 15:12 ]

Remek az oldal!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!